Rabattkod 10% för nya kunder hos Bubbleroom Erbjudandet gäller på första köpet för nyregistrerade kunder.

NEDAN LISTAR VI ÅRETS MEST SÅLDA SKÖNHETSPRODUKTER

En intressant modeblogg kan snabbt nå en stor skara läsare

En modeblogg kan snabbt bli stor förutsatt att man lyfter intressanta ämnen i kombination med bilder som både inspirerar samt lockar. Modebloggar som oftast bedrivs av kvinnor når en målgrupp som är intresserade av kategorier såsom kläder, smink, väskor, skor med mera. En modeblogg ska i vår mening jobba mycket med kvalitativa och högupplösta bilder därför är en systemkamera att föredra även om dagens mobilkameror oftast räcker. Ett bra exempel på en modeblogg är kenzas.se, hon är en modebloggerska som vet hur man tar bilder av ren och skär kvalité.


Vi anser att detta är en av de framgångskoncepten som ligger i grund till att få många läsare inom kategorin mode. Modebloggar är en hårt konkurrensutsatt bransch därför är det väldigt viktigt att du jobbar hårt med din blogg så att den sticker ut. Samma sak gäller inom denna bloggkategori, skapa en blogg som designmässigt sticker ut i mängden. Det handlar om att tänka som en entreprenör, vad söker marknaden? Tillgodose marknaden det marknaden söker. Thats it det är vägen till framgång, lycka till! Förväxla ej oss med;

Smink online Sverige AB

Besöksadress NEPTUNIGRÄND 32
194 43 Upplands Väsby
Stockholms län

Modebloggar ska både intresse samt inspirera

Bloggar med inriktning mode ska i vår mening intressera samt inspirera läsarna, en modebloggare når till största del de människor som aktivt söker idéer och tips om vilka kläder, smycken, skor, väskor de ska köpa. Detta medför ett stort intresse från företag som säljer dessa produkter. Det är en guldgruva för företag att figurera i miljöer som populära modeskribenter skapar. Det är dock inte lätt att skapa en modeblogg som sticker ut i mängden av den uppsjö olika moderelaterade bloggar som finns idag. Det tips vi har att ge dig som funderar på att sparka igång en blogg är att skapa youtube tutorials helst via en systemkamera samt bra belysning.


Dessa tutorials kan handla allt från sminktips till hur du sminkar dig till olika dresscode presentationer. För att du ska få flera visningar i dina tutorials krävs förstås att du kan din grej, vilket förvisso är underförstått 🙂 Video Turorials har visat sig vara väldigt populärt internationellt, detta arbetssätt har inte riktigt slagit i Sverige vilket innebär ett öppetmål för dig som planerar att starta en blogg eller redan driver en. Att starta en blogg som modeintresserad person kommer du att stärka dina kunskaper samt erfarenheter inom ämnet då du aktivt kommer tillbringa dina dagar med att söka information på produkter rimmat på mode. Detta är väldigt viktigt då du vill blogga om saker kanske ingen annan modebloggare  skriver om.