NEDAN LISTAR VI ÅRETS MEST SÅLDA SKÖNHETSPRODUKTER

Rabattkod 10% för nya kunder hos Bubbleroom Erbjudandet gäller på första köpet för nyregistrerade kunder.

Via en sminkblogg når du ut till en riktad målgrupp

Vi anser att en sminkblogg alternativt skönhetsblogg både ska intressera samt inspirera dina läsare. En sminkbloggerska når av naturliga skäl kvinnor som är intresserade av smink samt tips inom området. Detta innebär att intresset från företag som säljer sminkprodukter är stort. Sminkföretag når sin målgrupp enkelt sätt genom att figurera med sina produkter på dessa bloggar. Detta innebär att intäkter din blogg kan generera i form av annonsintäkter kan komma att bli en mycket lovande affär. Att skapa en sminkblogg som sticker ut bland mängden är inte alltid lätt. Vi har dock ett tips som vi vill dela med oss. Detta tips riktar sig mot dem som planerar att komma igång med sitt bloggande.


Vårt heta tips är video tutorials skapa en kanal på youtube för att sedan skapa videomaterial där du uppvisar ditt smink samt hur du gör när du sminkar dig själv. En skönhetsblogg tillhörande video tutorials har visat sig vara en stor framgångsfaktor utomlands som inte riktigt hunnit etablera sig i Sverige. Detta innebär ett öppet mål för dig som svensk sminkbloggerska eller skönhetsbloggare. Viktigt är dock att du är kunnig inom ämnet smink, som förvisso är underförstått 🙂 Genom att starta en blogg som smink/skönhets intresserad person kommer utveckla dina kunskaper samt erfarenheter inom området då du aktivt kommer uppsöka information gällande olika smink/skönhetsprodukter samt olika tillvägagångssätt att nyttja dessa produkter på. Detta kommer du kommer av naturliga skäl för att vilja sticka ut i ditt bloggande. För du vill ju helst skriva om saker som ingen annan gör.

En Skönhetsblogg ska motivera samt inspirera

Funderar du på att starta en sminkblogg eller skönhetsblogg? En sminkblogg/skönhetsblogg kan snabbt växa i antalet läsare om du kombinerar din sminkblogg med bilder samt video tutorials som enkelt och pedagogiskt sätt visar din kunskap inom ämnet. Bloggar med en inriktning smink samt skönhets skrivs uteslutande av kvinnor detta innebär av naturliga skäl att bloggarna når målgruppen kvinnor. Dessa kvinnor gillar smink som majoriteten av alla kvinnor i världen gör. De flesta kvinnor sminkar sig dagligen. En skönhetsblogg som handlar om skönhet ska i vår mening kommunicera mycket med bilder av kvalité därför är en systemkamera något du bör skaffa. Även om dagens teknik gällande mobilkameror kommit en bra bit så rekommenderar vi ändå att du använder dig av en systemkamera, speciellt om du planerar att spela in video tutorials.

TIPS PÅ BRA SMINKBLOGG/SKÖNHETSBLOGG

För att exemplifiera med en bra sminkblogg/skönhetsblogg kan vi nämna lindahallberg.se som med stort engagemang samt passion skriver om ämnet smink samt skönhet. Sminkinriktade bloggar lever i en hårt konkurrensutsatt bransch därför är det väldigt viktigt att du skapar en blogg som sticker ut i mängden bland alla bloggar som figurerar där ute. Regeln som gäller inom de flesta bloggkategorier gäller även inom denna kategori, skapa en blogg som till synes sticker ut. Via egenhemsida.net kan du starta en blogg som designmässigt rimmar på det användarna kräver av en hemsida idag. Exempel på en sminkblogg. Skapar du en blogg via egenhemsida kommer den även vara sökmotorvänlig. Att ha en sökmotoroptimerad blogg är minst lika viktigt som alla andra parametrar då den riktade trafiken sökmotorer såsom Google genererar svårt kan mätas med andra kanaler.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

"Onlinesmink.com har som ambition att presentera skönhetsprodukter på ett enkelt samt infortmativt sätt"